Szociális szempontok

Soziale Nachhaltigkeit: Wichtiger Bestandteil des CSR-Managements und für RHEINZINK selbtsverständlich. Wir pflegen Partnerschaften zu Kunden, Lieferanten und unseren eigenen Mitarbeitern.

Szociális fenntarthatóság

Nagy hangsúlyt fektetünk a partneri viszonyra a vevőinkkel, szállítóinkkal és a legfontosabb potenciállal. Munkatársainkra mint a legfontosabb értékképző potenciálra tekintünk: a bérezésükön túl sokféle lehetőséget biztosítunk arra, hogy a munkás hétköznapok követelményeit a családi igényeikkel összhangba tudják hozni.  Mindezt visszaigazolja számunkra az elkötelezett munkavégzésben megnyilvánuló elégedettség, valamint az alacsony mértékű fluktuáció is.

A németországi székhelyünk folyamatos fejlesztését is a fenntarthatóság körébe tartozónak tekintjük. A hűség jele, hogy gyártóművünk immár több mint 45 éve működik Dattelnben, a Ruhr-vidék peremén. Termékeink azonban már közel 30 országban elérhetőek - telephelyeinken és a leányvállalatainkon keresztül. Egy nyelvet beszélünk a vevőinkkel, gyártásunk a vevői igényeknek megfelelően szervezett, és egyéni igényekre szabott szolgáltatást nyújtunk.

A fenntarthatóságot szem előtt tartó szociális magatartásunk az ISO 26000 nemzetközi szabvány előírásait kielégítő CSR-minősítésben (Corporate Social Responsibility) is visszatükröződik.RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023