RHEINZINK BÁDOGOS-TANFOLYAM 2017

13.12.2016

RHEINZINK-"A"-TANFOLYAM

A RHEINZINK-tetők és homlokzatok különlegesen magas minőségének egyik fontos eleme a magas színvonalú mesterképzés. A bádogos mesterségbeli tudásukat továbbfejleszteni kívánó szakemberek számára a RHEINZINK 2017-ben is megszervezi a széles körben elismertséget kivívott továbbképző tanfolyamát.

RHEINZINK mester-továbbképző tanfolyam

Fémlemezfedések és homlokzatburkolatok csomópontjai.

Időpont:           2017. január 16-20.

Helyszín:         Tetőfedő Oktatóközpont, Veszprém

Bár az idei télen még nem volt igazi hideg, a hidegebb hónapok a legalkalmasabbak az önképzésre, új ismeretek megszerzésére. Ehhez kíván segítséget nyújtani ez évben is a RHEINZINK – mindazoknak, akik tudják, hogy fejlődés nélkül ma már valójában nem is lehet megmaradni a piacon. Egy mester-továbbképzéssel, amely valódi, a gyakorlatban is jól hasznosítható ismereteket és készségeket nyújt. Egy tanfolyammal, amelynek elvégzésével a RHEINZINK termékeket beépítő, munkájukra igényes bádogos szakemberek munkájukat még tudatosabban, még hatékonyabban végezhetik.

A RHEINZINK tanfolyamon a korcolt tetők készítéséhez szükséges elméleti és gyakorlati alapismereteket, a korcolt fedések csomópontjainak szakszerű elkészítését, és a legkorszerűbb lágyforrasztási technikát lehet elsajátítani.

A képzés jól felépített elméleti és gyakorlati blokkok segítségével történik, ahol a résztvevők folyamatosan konzultálhatnak az oktatókkal és meríthetnek a RHEINZINK tudástárából.

A jelentkezéseket az info@rheinzink.hu e-mail-címre, vagy a (1) 305-0023 telefax-számra lehet küldeni:.

További információkat a tanfolyamainkról  itt talál!

RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023