Képzések

A fémlemez munkák és technikák mester továbbképző tanfolyamai bádogos mesterek, ipartestületek és RHEINZINK márkakereskedők számára.

Tovább

GYIK/Infó-pédia

Milyen hosszú élettartama van egy RHEINZINK tetőfedésnek? Milyen a RHEINZINK anyag újrahasznosítási szintje? Ezekre és hasonló kérdésekre itt megtalálja a válaszokat.

Gyakran ismétlődő kérdéseink

RHEINZINK szolgáltatás

Erős partnerek – RHEINZINK kereskedők, mesterek és építészek

A titáncink tetőfedés termékek, a homlokzatburkolatok és a csapadékvízelvezető termékek  eladása mellett komoly ügyfél kiszolgáló szolgáltató rendszert működtetünk.  A szolgáltatási rendszerünk három fő pillére a következő:

  • Ügyfél-közeli tanácsadás és szolgáltatás

  • Ügyfél igényekre irányuló termékek és szállítási szolgáltatások

  • Továbbképzések, tanfolyamok és információkat nyújtó rendezvények

A szolgáltatásaink egész köre áll az Ön rendelkezésére

A szolgáltatási hálózatunk 7 értékesítési ágból áll. A képzett személyzetünk rendelkezésre áll ügyfeleink igényeinek kiszolgálására. Legyen az kereskedelmi jellegű rendelés, szegélyezésekre vonatkozó érdeklődés, vagy szervezett céges találkozó, a régióhoz való közelséget kulcsfontosságúnak tartjuk.

A műszaki értékesítő tanácsadóink tettre készen várják, hogy segíthessék Önt személyére szabott tanácsadással a termékeink felhasználásában. Mérnökként, építészként és gyakorlott technikusként örömmel válaszolnak a beépítésre vonatkozó kérdéseire. Megoldást tudnak nyújtani a részletképzések problémáira is, és segítséget nyújthatnak a műszaki költségvetési kiírás elkészítésében. És ha a dolgok kezdenek igazán nehézzé válni, akkor rendelkezésére áll a Központi Műszaki Tanácsadói Osztályunk is.

És ez még nem minden: a RHEINZINK kész segítséget nyújtani még az építési területen is. A mester tanácsadóink utaznak szerte az országban a RHEINZINK ügyekben. Mint jól képzett bádogos vagy tetőfedő szakemberek, az építés helyszínen segítik a kivitelezőket a szakszerű kivitelezésben és anyaghasználatban tippekkel illetve probléma megoldásokkal.

A RHEINZINK szolgáltatási rendszer fontos része a gépkölcsönzés, a szegélyezési elem és a kistekercs gyártás mellett. Bármi is a kihívás, partnerekre szabott megoldásokkal szolgálunk az építészek, az előkészítő mérnökök és a szakkivitelezők felé.  A szegélyezés gyártási szolgáltatásunk rajzok alapján méretre szabott szegélyezésekkel segíti a szakkivitelezők munkáját.  Sokszor sokféle profil szükséges egy egyedi formájú szerkezethez, különösképpen a lefedések területén. A RHEINZINK gyors és kiváló minőségű szegélyezés szolgáltatást ajánl, amely optimalizálja a kivitelezési folyamatot, és segít Önnek időt spórolni az egyébként időigényes és drága helyszíni szegélyezés gyártás területén. Ez nem csak a megszokott lemezprofil munkákra vonatkozik, hanem az állókorcos fedések előkészítésére is. Akár kónikus, akár egyenes lemezsávokról van szó, mindent az Ön kérésére készítünk el. 24 órán belül elkészítjük a kívánt termékeket a beérkező megrendelések mennyiségétől függően. 

A kistekercs szolgáltatás szintén nagy segítség a szakkivitelezők számára: mert a nagy tekercsek nem kezelhetők kényelmesen az építés helyszínén. Készre gyártott és kezelhető méretű anyagokra van szükség az építés helyszínén. Éppen ezt szolgálja a RHEINZINK kistekercs szolgáltatása az egyedi megrendelésekhez igazított gyártással. A kistekercsek általában rendelkezésre állnak a megrendeléstől számított 24 órán belül.

A RHEINZINK hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol ügyfeleivel. Ez a stratégiájának lényege is, szoros kapcsolat a partnerekkel és elégedett ügyfélkör fenntartása:  amely egy vállalat sikerességének titka is, a kiváló minőségű termékekkel párhuzamosan.

RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023