Mestertovábbképző tanfolyamok időpontjai

Időpontok

Képzés a RHEINZINK magyarországi helyszínén: Veszprém
Érdeklődés: Gerber Éva 1/305-0022 vagy eva.gerber@rheinzink.hu

Képzés a RHEINZINK ausztriai központjában: Herzogenburg
Érdeklődés: Gerber Éva 1/305-0022 vagy eva.gerber@rheinzink.hu

Képzések, tanfolyamok

  • "A" tanfolyam: Az állókorcos fémlemez tetőfedések alapismeretei

  • "B" tanfolyam:  Haladó tanfolyam a fémlemez tetőfedésekről

  • "C" tanfolyam: Tetőablakok fedése és burkolása

  • "D" tanfolyam: Homlokzatburkolás

  • "E" tanfolyam: Részletképzések

  • "F" tanfolyam: Lágyforrasztás

Gyakorlati képzések szakkivitelezők számára

A cink épületeken való használata továbbra is nagyon népszerű. Viszont fontos a szakkivitelező személyének jó megválasztása, olyané, aki képes korrektül kivitelezni egy stílusos állókorcos tetőfedést, homlokzatburkolatot, vagy olyan csomópontokat, mint a párkányfedések vagy a tetőfelépítmények fedése és burkolása. Annak biztosítása érdekében, hogy a majdani ügyfél elégedett legyen a munkák végeztével, a vállalkozó el kell sajátítson néhány tervezési és kivitelezési technikát, trükköt. A RHEINZINK a műhelyképzések egész sorával támogatja a szakembereket már több mint 20 éve.

Hat szemináriummal és tapasztalt mester oktatók vezetésével olyan témákban, mint a fémlemezfedések készítéséhez szükséges műszaki ismeretek és előírások, az átszellőztetett tető, aljzatszerkezet, a hőmozgás biztosítása, a lágyforrasztással készített megbízható lemezkapcsolatok technológiája, korctechnika, csomópontok, sávkiosztás, tetőfelépítmények szegélyezése, különleges tetőformák, tetőablakok, homlokzatok állókorcos technológiával és RHEINZINK homlokzatburkolati rendszerekkel. Eddig több mint 8000 ember vett részt a különféle intenzív tanfolyamainkon, kisebb 8 - 12 hallgatóból álló csoportokban. A mindenkori legaktuálisabb lemeztechnikákon alapuló képzések garantálják Önnek a naprakészséget. Ezért is alakítottuk át teljesen ennek megfelelően az oktatási anyagainkat, így a korcolási technikákat tárgyaló "A" és "B" szemináriumokat, valamint a tetőablakok burkolásával foglalkozó "C"  műhely tanfolyamunkat.

A képzések helyszínei változnak. Amellett, hogy tartunk tanfolyamokat a modern képzési központunkban Dattelnben vagy a telepeinken, még szervezünk ún. mobil képzéseket a kereskedő partnereink és a szakmai szövetségek részére. A vállalkozók saját telephelyeire szervezett gyakorlati belső tanfolyamok is rendkívül népszerűnek bizonyultak. Ez utóbbi képzés előnye az, hogy lehetővé teszi az adott vállalkozó szakembereire szabott személyes oktatást. Egy másik egyedi oktatási forma az építéshelyszíni képzés, amikor a tréner kilátogat az építkezésre. Több, épületre szabott megoldás is kidolgozható, amelyet azonnal át lehet ültetni a gyakorlatba.

Jelentkezés menete

1. RHEINZINK Kft. novemberben kiküldi a jelentkezési lapokat postán mindazok részére akik az év folyamán érdeklődnek a tanfolyamok iránt.2. Jelentkezők faxon visszaküldik postafordultával a jelentkezési nyomtatványt RHEINZINK Kft-nek és érkezési sorrendben kerülnek be a tanfolyamra felvett jelentkezők sorába.3. RHEINZINK Kft. kiértesíti a felvételt nyert jelentkezőket a tanfolyam részleteiről. Telefon: +36 1 305-0022 Fax: +36 1 305-0023 E-mail: info@rheinzink.hu

RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023