Tető rendszerek

Minden, amit mindig is akart tudni a tetőfedő rendszereinkről, a csapadékvízelvezetőinkről, a szolár megoldásainkról és az építészeti csomópontjainkról.

Tovább

Homlokzat rendszerek

A homlokzati programunk nem csak hagyományos korctechnikájú rendszereket kínál, hanem modern paneles, profilos és kazettás rendszereket is.

Tovább

Belsőépítészet

A RHEINZINK új INTERIEUR LINE termékcsoportjának segítségével új lehetőségek nyílnak a belsőépítészetben is.

Tovább

Félkész-termékek

Az üzleti tevékenységünk középpontjában a lemeztábla és a lemezszalag gyártás áll. Különféle vastagságban és méretben, ezek a termékek képezik a különféle formájú tető és homlokzatok alapját.

Tovább

Ötletek és megvalósult elképzelések

Ötlettől a tökéletes megoldásig

Elképzelései valósággá válhatnak RHEINZINK-kel

Hallgasson az intuíciójára! Ez a mottó fejezi ki legjobban a gondolkodásmódunkat. Ezt a honlapot is azért hoztuk létre, hogy segítsük Önt a tervei "megtestesülésében", egy olyan végeredmény megszületésében, amely tökéletesen illik az Ön épületének különleges karakteréhez. Sok esetben egy kreatív elképzelés csak úgy valósulhat meg, ha az anyag korlátlan alakíthatóságának nincs akadálya. Az egyedi építészeti elképzelés, legyen az bármilyen egzotikus, nagy vagy kicsi épület, sokszor gyártói tapasztalatot igényel a tökéletes építészeti megjelenéshez. A korrekt műszaki megoldások előnyösen jelennek meg egy épület külsején, ezért vegye igénybe a RHEINZINK 40 éves műszaki tapasztalatát!

Download - English
Letöltéshez x-elje be az alábbi file nevet és klikkeljen rá! plusz kérés postázással Méret Típus Nyelv Változtatás
Mindent kijelöl Mindent kijelöl
  
Zincspiration
6 MB PDF English 13.05.14


RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023