RHEINZINK a belsőépítészetben

  • előpatinásított felületek blue-grey (kékesszürke) és graphite-grey (grafitszürke) színekben
  • fal- és mennyezet-burkolatokhoz
  • üzleti és otthoni terekben egyaránt
  • bútorgyártáshoz is alkalmazható, design-elemként

A látványos designt eredményező megjelenés lehetőségeit keresve a belsőépítészek és a formatervezők egyre gyakrabban találnak rá a RHEINZINK-re. Hiszen ezzel az egyedülálló megjelenésű anyaggal belső tereket is lehet alakítani; erre a belsőépítészeti alkalmazásokra kifejlesztett INTERIEUR LINE lemezek adnak egyértelmű bizonyságot. Akár irodaházban, vagy hotel előcsarnokában, nyilvános vagy privát térben – garantált, hogy a RHEINZINK-felületek látványának hatása alól senki sem vonhatja ki magát.

A RHEINZINK-INTERIEUR LINE lemezekkel készült burkolatokkal a belsőépítészetben is harmonikus átmenettel lehet folytatni a RHEINZINK-kel fedett külső homlokzatokat és tetőket, így választásukkal szinte még szélesebbre tárható a horizont. Hiszen ha a külső és a belső tér ilyen módon szinte egymásba mosódik – csupán egy vékony üvegtábla által elválasztva – akkor feloldódik a „kint” és a „bent” közötti határvonal. Ez inspiráló perspektívák lehetőségét nyitja meg. A két időtlenséget sugalló RHEINZINK-színvariáns: a blue-grey (kékesszürke) és a graphite-grey (grafitszürke) kombinációban történő alkalmazása megszámlálhatatlanul sok lehetőséget nyit meg az egyéniség kifejezésére. Egy bejárati előtér, vagy egy lépcsőfeljáró színpadias hatást kelthet; egy falburkolat maga lehet a végtelen mélység; egy a belső térben kialakított hangsúlyos elem pedig „optikai highlight”–tá változhat.

A belsőépítészet manapság az üzletek tereinek kialakításában is egyre nagyobb szerepet foglal el. Képzeljen el egy több szintre is kiterjedő falburkolatot, vagy egy olyan – fémből készült – szalagsávot, amely a lépcsőfeljáró burkolataként irányítja a vevőket, vagy akár polcrendszerek háttereként, esetleg üzlet-szigetek térelválasztóiban alkalmazott RHEINZINK-mezőket … E természetes anyag felhasználási lehetőségei annyira sokoldalúak, mint az Ön személyes igényei. A RHEINZINK-INTERIEUR LINE különleges felülete mindenkit elbűvölő alkotási lehetőségeket kínál az üzletkoncepciók megvalósításához.

Mindezt nem volna lehetséges anélkül, hogy az anyag egészen kitűnően formálható legyen, hiszen ezáltal vele határtalan alkotási lehetőségek nyílnak – a legsokfélébb burkolati megoldások alkalmazásával. Az előpatinásított felület különleges, erezett hatású megjelenését transzparens védőréteg tartósítja, amely azt még a tömegek által használt terekben is hatásosan védi a szokásosnál erősebb használati igénybevételektől. Felülete szinte karbantartásmentes, róla a szennyeződések egyszerűen letörölhetők. A RHEINZINK extrém hosszú élettartamú, a múló évek, évtizedek csak annyiban hagynak rajta nyomot, hogy még reprezentatívabb megjelenésűvé tud válni.

További, RHEINZINK-kel megvalósított belsőépítészeti ötleteket találhat letölthető prospektusunkban.RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023