Félkész termékek

RHEINZINK lemeztáblák és lemezszalagok

Már az 1960-as évektől magas színvonalú RHEINZINK lemeztáblákat és lemezszalagokat gyártunk "Made in Germany ", amely termékeket azóta folyamatosan használnak a világ minden táján. A félkész termékeket a dattelni hengerműben készítjük az EN 988 "Cink és cinkötvözetek" szabvány előírásai szerint. A lemeztáblák és a lemezszalagok a tető- és homlokzatburkolati rendszereink alapanyagai, valamint a teljes ereszcsatorna programunk alapanyaga is. A termékeink feldolgozási és design lehetőségeit sok szakember hasznosítja a tető, a homlokzati és szegélyezési munkáik előkészítésénél, a RHEINZINK négy felületcsoportból választva: RHEINZINK-PATINA, PROTECT, COLOR és INTERIEUR. Lehet rendelni standard lemezvastagságokat 0,65 mm-től 1,0 mm-ig illetve külön megrendelésre az 1,5 mm-ig terjedő lemezvastagságokig.
A különféle méretek széles választékát ajánljuk. Akár 6 m hosszú lemezeket, 5 tonna súlyú tekercseket, perforált vagy expandált lemezeket tudunk szállítani az Ön igényei szerint projektre szabottan. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

QUALITY ZINC - az építőipari cink legmagasabb minősítési szintje

A QUALITY ZINC - az igazi minőség jele, amelyet egy független minősítő intézet, a TÜV Rheinland állapít meg időről időre ellenőrizve a RHEINZINK építőanyag minőségét. Ez az elismert német minősítő intézet saját minősítést fejlesztett ki a cink, mint építési anyag minősítésére egy minősítést jelző címkével. Készítettek egy tájékoztatót is, amelyben megtalálhatók a minősítés kritériumai: az anyagjellemzők és a félkésztermékekre (táblák, szalagok) vonatkozó engedélyezett tolarenciák.

A RHEINZINK anyagok ellenőrzését két havonként végzi a TÜV Rheinland ellenőrző munkatársa, aki előzetes bejelentés nélkül érkezik a gyárba. Az ellenőrzés a standard követelményeken túli minőségi jellemzőkre fókuszál, mint például a max. ±0.020 mm-es engedélyezett lemezvastagság eltérés, a +2.0/-0 mm-re redukált és engedélyezett hosszúsági és szélességi tolarencia, valamint megnövelt folyáshatárérték (Rp 0.2).

Download - Deutsch
Letöltéshez x-elje be az alábbi file nevet és klikkeljen rá! plusz kérés postázással Méret Típus Nyelv Változtatás
Mindent kijelöl Mindent kijelöl
  
Vom Werkstoff zum Wertstoff (Broschüre)
9 MB PDF Deutsch 10.05.12


RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023