Klick-lécbetét

Hier steht ein alternativer Text
  • méretpontos rendszerelemekKlick-lécbetét tartó, lécbetétek felső lezáróeleme (gerinccsatlakozó-takaróelem), lécbetétek alső lezáróeleme (ereszvéglezáró-takaróelem) 

  • alacsony gép- és szerszámigény 

  • hatékony, gyors helyszíni szerelés 

  • a lemezsávok hosszanti kapcsolata már ≥ 5° (kb. 8,8%) lejtés esetén csapadékbiztos.  [Németországban: ≥ 3° (kb. 5,3 %)]
     
  • a lécbetétek kiválthatók egy rendszerelemmel; külön fércek és fércsávok többé nem szükségesek 

  • lemezsávok hosszúsága: általában 10,0 m-ig  (különleges esetekben legfeljebb 20,0 m-ig)

  • a magas előregyártási szint következtében egyszerűen kalkulálható

RHEINZINK-Klick rendszerű lécbetétes fedés

A lécbetétes fedés a legrégebbi hagyományokkal rendelkező horganyfedési rendszernek számít, amit még ma is használnak. A RHEINZINK-Klick rendszerű lécbetétes fedéshez a lemezsávok és a léclefedő sávok 6,0 m-es hosszúságig görgős profilozógéppel készülhetnek, egy munkafázisban - üzemi előregyártással. Hosszabb lemezsávok készítéséhez mobil görgős profilozók bérelhetők.  

A RHEINZINK-Klick-rendszerű léclefedő sávok 3,0 m-es hosszúságban külön is rendelhetők. Ez a rendszer minden további kiegészítő tömítési megoldás nélkül alkalmas 5º feletti lejtésű tetők lefedésére. Különleges csapadék-igénybevétel esetén szellőző alátétszőnyeg vagy csapadékbiztos alátétfedés alkalmazása is lehetséges. 

A Klick-rögzítősín, mely 1,0 mm vastag horganyzott acéllemezből készül és a korábban alkalmazott lécbetét helyettesítésére szolgál (külön fércek és fércsávok nem szükségesek), mivel e rögzítősín egyben a lemezsávok rögzítősávja valamint a léclefedő sávok tartóeleme is. A léclefedő sávok alsó végén egy enyhe felbővítés található, amely azok lejtésirányú átfedését teszi lehetővé. A RHEINZINK-Klick-rögzítősín az előregyártott eresz-és gerinccsatlakozó elemekkel kiegészítve jelentősen leegyszerűsíti a fedés szerelését.RHEINZINK worldwide

RHEINZINK-IRODA elérhetősége:
 
Tel.: 00 36 1 305 0022
Fax: 00 36 1 305 0023